NatriumFerrocyanide

Natriumferrocyanide decahydraat  is standaard op voorraad bij Gentrochema B.V..

Voor een aanvraag klikt u hier

Productomschrijving Natriumferrocyanide

Natrium ferrocyanide heeft de chemische formule Na4Fe(CN)6.10H2O en is ook bekend onder het Europees goedgekeurde levensmiddelenadditief: E535. Daarnaast worden ook benamingen als Tetranatrium hexacyanoferraat decahydraat of geel bloedloogzout vaak gebruikt.

Product informatie

Natriumhexacyanoferraat dankt zijn bijnaam ‘geel bloedloogzout’ aan zijn (licht) gele kleur en kristalachtige poederstructuur. Vanwege zijn goede oplosbaarheid in water, wordt Natrium Ferrocyanide vaak gebruikt als anti-klontermiddel in zout, in de productie van citroenzuur en pigmenten (Pruisisch blauw).

Product details

| Tetranatrium hexacyanoferraat | CAS nummer : 13601-19-9 | EC nummer: 237-081-9 |

Veiligheid

Deze stof voldoet NIET aan de criteria, voor elk van de genoemde gevaarklassen en/of categorieën, zoals bepaald in de Annex 1 van de CLP regelgeving (EC) No. 1272/2008 ( noch als PBT of vPvB stof)

 

Korte samenvatting veiligheidsblad

Signaalwoord Geen
Gevaar aanduidingen Geen
Voorzorgsmaatregelen Geen
ADR / IMO / IATA n.v.t.

Kwaliteit

Natriumferrocyanide van Gentrochema heeft een minimum van 99,0% Na4Fe(CN)6.10H2O, met een zeer laag percentage aan onzuiverheden. Onze Natriumferrocyanide E535 heeft een min. 99,5 % Na4Fe(CN)6.10H2O en voldoet aan de Europese verordeningen (EU) nr 231/2012 en nr.1333/2008 voor levensmiddelenadditieven en FCCIV ( Food Chemicals Codex 4)

De korrelgrootte is 0 – 1000 micron.

REACH wetgeving EC 1907/2006

Gentrochema BV heeft voor natriumferrocyanide een volledige registratie voor Sodium ferrocyanide of tetrasodium hexacyanoferrate sinds 2013.

Natriumferrocyanide

Verpakking en Bezorging

Onze tetranatriumhexacyanoferraat is standaard beschikbaar in 25 kg zakken. Andere verpakkingen zijn, op aanvraag, mogelijk. Ook, kunnen wij de natriumferrocyanide in (waterige) oplossing leveren. De minimale bestelhoeveelheid bedraagt 25 kg en kan direct uit voorraad te Breda-Hazeldonk worden geleverd.

Binnen Europa zijn wij in staat om binnen 2 tot 3 werkdagen te leveren. Levering buiten Europa, hetzij in container of per luchtvracht, is geen probleem. Dit kunt u eenvoudig aangeven bij uw aanvraag.

Chemicaliën kopen bij Gentrochema

Als u zeker wilt zijn van een goede kwaliteit en een scherpe prijs dan koopt u uw chemische producten bij Gentrochema B.V. Als groothandel in chemische producten zijn wij gespecialiseerd in zeldzame chemicaliën. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring en hopen u binnenkort ook in onze klantenkring te mogen begroeten. Om onze chemische producten te kopen, dient uw onderneming geregistreerd te staan bij de KvK. Gentrochema BV zal geen chemische producten verkopen aan particulieren.