Thioureum

Thioureum is op voorraad in Rotterdam ( Spijkenisse) vanaf December 2023

Voor uw aanvraag, gelieve hier te klikken

Productomschrijving Thioureum

Thio-ureum (ook wel Thio-carbamide genoemd), in de Engelssprekende landen ook bekend als Antu, is een organische verbinding bestaande uit koolstof, stikstof, zwavel en waterstof, met de chemische formule CH4N2S of (NH2)2CS. De verbinding lijkt qua structuur veel op ureum, met het belangrijke verschil dat het zuurstofatoom in ureum vervangen is door een zwavelatoom (vandaar het voorvoegsel thio- in de naam).

Product informatie

Thioureum is een kleurloos/wit kristallijn fijn poeder.  Als belangrijk chemisch tussenproduct  kent het vele toepassingen, o.a. in de textielbewerking, metaaloppervlakte bewerking, in de productie van vlamvertragend schuim en versneller van het vulkanisatieproces. Thio-ureum wordt als toevoeging bij diazopapier gebruikt (licht-gevoelig fotokopiepapier).

Product details

| Thioureum | CAS nummer : 62-56-6 | EC nummer: 200-543-5 |

Veiligheid

Let op! Thioureum is een gevaarlijke stof en kan bij verkeerd gebruik schade aan uw gezondheid en/of de omgeving toebrengen. Kijk daarom altijd naar de  waarschuwing symbolen en het veiligheidsblad die van toepassing zijn. Alleen voor professioneel gebruik !

Waarschuwingssymbolen chemisch gevaar

Korte samenvatting veiligheidsblad

Signaalwoord Waarschuwing
Gevaar aanduidingen  H302, H351, H361d, H411
Voorzorgsmaatregelen   P273, P281, P301+P312, P330, P308+P313,P405
ADR / IMO / IATA 9, UN3077

Kwaliteit

Thioureum van Gentrochema heeft een minimum van 99% CH4N2S, met een zeer laag percentage aan onzuiverheden.

REACH wetgeving EC 1907/2006

Gentrochema BV heeft voor Thioureum een volledige REACH registratie


Thiourea - thioureum

Verpakking en bezorging

We bieden onze Thioureum aan uit onze voorraad in Nederland. De minimale afname is 25KG. Standaard is onze Thioureum verpakt in 25 kg UN zakken. Een andere verpakking is op aanvraag ook mogelijk.

Over het algemeen is de levertijd, binnen Europa, ongeveer 2-3 werkdagen. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw bestelling. Uiteraard is het mogelijk om uw bestelling overal ter wereld te bezorgen.

Chemicaliën kopen bij Gentrochema

Als u zeker wilt zijn van een goede kwaliteit en een scherpe prijs dan koopt u uw chemische producten bij Gentrochema B.V. Als groothandel in chemische producten zijn wij gespecialiseerd in zeldzame chemicaliën. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring en hopen u binnenkort ook in onze klantenkring te mogen begroeten. Om onze chemische producten te kopen, dient uw onderneming geregistreerd te staan bij de KvK. Gentrochema BV zal geen chemische producten verkopen aan particulieren.