Chroomoxide groen

Chroomoxide groen of chromium oxide green is standaard op voorraad bij Gentrochema B.V.

Voor een aanvraag klikt u hier

Productomschrijving Chroomoxide groen

Chroomoxide groen is ook bekend onder de naam Chromium(III) oxide en heeft de chemische formule Cr2O3. Het is de meest voorkomende Chroomoxide.

Product informatie

Chroomoxide groen is een fijn groen poeder.Het wordt gebruikt als pigment in verf, inkt, keramiek en glas. Bovendien is het een belangrijke component in bepaalde vuurvaste toepassingen.

Product details

| Chromium(III)oxide | CAS nummer : 1308-38-9 | EC nummer: 215-160-9 |

Veiligheid

Deze stof voldoet NIET aan de criteria, voor elk van de genoemde gevaarklassen en/of categorieën, zoals bepaald in de Annex 1 van de CLP regelgeving (EC) No. 1272/2008 ( noch als PBT of vPvB stof)

Korte samenvatting veiligheidsblad

Signaalwoord Geen
Gevaar aanduidingen Geen
Voorzorgsmaatregelen Geen
ADR / IMO / IATA n.v.t.

Kwaliteit

Chroomoxide groen van Gentrochema heeft een minimum van 99,0% Cr2O3, met een zeer laag percentage aan hexavalent chroom (Cr6+ – CrVI)

De korrelgrootte is 0 -45 micron.

REACH wetgeving EC 1907/2006

Gentrochema BV’ leveranciers/producenten hebben een REACH-registratie via hun ‘Only Representatives’.

 

Verpakking en bezorging

Onze Chroom(III) oxide is standaard beschikbaar in 25 kg papierzakken. Andere verpakkingen zijn, op aanvraag, mogelijk.  De minimale bestelhoeveelheid bedraagt 25 kg en kan direct uit voorraad te Breda-Hazeldonk worden geleverd. Binnen Europa zijn wij in staat om binnen 2 tot 3 werkdagen te leveren. Levering buiten Europa, hetzij in container of per luchtvracht, is geen probleem. Dit kunt u eenvoudig aangeven bij uw aanvraag.

Chemicaliën kopen bij Gentrochema

Als u zeker wilt zijn van een goede kwaliteit en een scherpe prijs dan koopt u uw chemische producten bij Gentrochema B.V. Als groothandel in chemische producten zijn wij gespecialiseerd in zeldzame chemicaliën. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring en hopen u binnenkort ook in onze klantenkring te mogen begroeten. Om onze chemische producten te kopen, dient uw onderneming geregistreerd te staan bij de KvK. Gentrochema BV zal geen chemische producten verkopen aan particulieren.