MangaanCarbonaat

Mangaancarbonaat of Manganese carbonate is standaard op voorraad bij Gentrochema B.V.

Voor een aanvraag klikt u hier

Productomschrijving MangaanCarbonaat

Mangaan(II)carbonaat heeft de chemische formule MnCO3 en is ook bekend onder de mineralogische naam : Rhodochrosiet

Product informatie

Mangaan(II)carbonaat is een licht bruin poeder en wordt o.a. gebruikt om het glazuur in keramiek te kleuren en als droogmiddel in vernis. Bovendien wordt het toegepast in kunstmest.

Product details

| Mangaan(II)carbonaat| CAS nummer : 598-62-9 | EC nummer: 209-942-9 |

Veiligheid

Lees altijd zorgvuldig de veiligheidsinformatie op het veiligheidsinformatieblad (ViB). Zo voorkomt u schade aan uw gezondheid of de omgeving.

Korte samenvatting veiligheidsblad

Signaalwoord Geen
Gevaar aanduidingen Geen
Voorzorgsmaatregelen Geen
ADR / IMO / IATA n.v.t.

Kwaliteit

Mangaancarbonaat van Gentrochema heeft een minimum van 44% Mn, met een zeer laag percentage aan zware metalen. De korrelgrootte is min. 90 % < 300 mesh.

REACH wetgeving EC 1907/2006

Gentrochema BV heeft een complete REACH registratie voor alle bekende toepassingen !

Verpakking en bezorging

Onze mangaan(II)carbonaat is standaard beschikbaar in 25 kg papieren zakken met een pe-binnenzak. Andere verpakkingen zijn, op aanvraag, mogelijk.  De minimale bestelhoeveelheid bedraagt 25 kg en kan direct uit voorraad te Breda-Hazeldonk worden geleverd.

Binnen Europa zijn wij in staat om binnen 2 tot 3 werkdagen te leveren. Levering buiten Europa, hetzij in container of per luchtvracht, is geen probleem. Dit kunt u eenvoudig aangeven bij uw aanvraag.

Chemicaliën kopen bij Gentrochema

Als u zeker wilt zijn van een goede kwaliteit en een scherpe prijs dan koopt u uw chemische producten bij Gentrochema B.V. Als groothandel in chemische producten zijn wij gespecialiseerd in zeldzame chemicaliën. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring en hopen u binnenkort ook in onze klantenkring te mogen begroeten. Om onze chemische producten te kopen, dient uw onderneming geregistreerd te staan bij de KvK. Gentrochema BV zal geen chemische producten verkopen aan particulieren.