nivo slider image nivo slider image

IJzerSulfaat

Ijzersulfaat is standaard op voorraad in Breda-Hazeldonk.

Voor uw aanvraag, gelieve hier te klikken

 

Productomschrijving IJzersulfaat monohydraat

IJzer(II)sulfaat monohydraat  heeft de chemische formule FeSO4*H2O

Ferrous Sulphate - IJzer sulfaat monohydraat in 25 kg zak

 

Product informatie

IJzer(II)sulfaat monohydraat is een grijsachtig poeder. Het wordt gebruikt in cement om het chromaat gehalt (Cr6+) te reduceren. Ook wordt het gebruikt om het teveel aan fosfaat uit drinkwater te halen en in de horticultuur

 

Product details

| IJzer(II)Sulfaat | CAS nummer : 17375-41-6 | EC nummer: 231-753-5 |

 

Veiligheid

Let op! IJzersulfaat veroorzaakt huid- en oogirritatie en kan bij verkeerd gebruik schade aan uw gezondheid toebrengen. Kijk daarom altijd naar de waarschuwing symbolen en het veiligheidsblad die van toepassing zijn.

 

Waarschuwingssymbolen chemisch gevaar

 GHS_Skull_symbol

 

Korte samenvatting veiligheidsblad

SignaalwoordWaarschuwing
Gevaar aanduidingen H302, H315, H319
Voorzorgsmaatregelen  P280, P301+P312, P302+P352, P305+P351+P338, P510
ADR / IMO / IATAn.v.t.

 

Kwaliteit

IJzer(II)sulfaat monohydraat van Gentrochema heeft een Fe-gehalte van min. 30 %, met een zeer laag percentage aan zware metalen.

De korrelgrootte is 90% < 80 mesh ( 180 micron)

 

REACH wetgeving EC 1907/2006

Gentrochema BV heeft een leverancier met een eigen registratie voor IJzersulfaat.

 

Verpakking en bezorging

We bieden onze IJzersulfaat aan uit onze voorraad in Nederland. De minimale afname is 25KG. Standaard is onze IJzersulfaat verpakt in 25 kg zakken. Een andere verpakking is op aanvraag ook mogelijk. Daarnaast is het ook mogelijk om een IJzersulfaat oplossing (in water) te leveren.

 

Bezorging

Over het algemeen is de levertijd, binnen Europa, ongeveer 2-3 werkdagen. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw bestelling. Uiteraard is het mogelijk om uw bestelling overal ter wereld te bezorgen.

 

Chemicaliën kopen bij Gentrochema

Als u zeker wilt zijn van een goede kwaliteit en een scherpe prijs dan koopt u uw chemische producten bij Gentrochema B.V. Als groothandel in chemische producten zijn wij gespecialiseerd in zeldzame chemicaliën. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring en hopen u binnenkort ook in onze klantenkring te mogen begroeten. Om onze chemische producten te kopen, dient uw onderneming geregistreerd te staan bij de KvK. Gentrochema BV zal geen chemische producten verkopen aan particulieren.